Csoportok

INTEGRÁL TÁBOROK

Az integrál táborok többnapos elvonulások egy természetközeli központban, intenzív élményfolyamatokkal, önismereti gyakorlatokkal, beszélgetéssel, játékos mozgással és jó zenével. Sokaknak sorsfordító, a legmélyebb élmények egyike.​

Transzlégzés

A transzlégzés egynapos csoport, melyben egy 2 órás folyamatban hanyatt fekvő helyzetben, csodálatos zenékre végzünk légzést. Sokaknak áttörést hozó természtes tudatmódosító technika,  spirituális élmények megtapasztalására, belső kérdések átdolgozására.

Kiképző tréning csoportok

Zártkörű professzionális tréningek az Integrál Akadémia tanítványai számára. Opcionális ráépített képzésként csoportvezető tréningek, integrál tanácsadó továbbképzők és tanárképzők.

 

Spirituális éneklések

Zenés ünnepi összejövetelek, ahol hazai tanítók összefognak, és különféle kultúrák lelki és spirituális énekeit az egybegyűltekkel együtt éneklik. Az énekek mellett közösségi rítusok, dobolás és transztánc teszi teljessé ezen esteket.

Nemzetközi workshopok

Gánti Bence külföldön tartott előadásai és sajátélményű Integral Flow Experience csoportjai konferenciákon és más rendezvényeken, Európa, Amerika, Afrika és Ázsia területein.

 

Fesztiválok

Bence fellépései hazai fesztiválokon, többek között az Everness Fesztiválon előadóként, és tömeges élményfolyamatok vezetőjeként.