TK Tanárképző Csoport

A TK tanárképző tréning egy kis létszámú, nagy személyes figyelmet és fejlesztést adó, másfél éves kiképző csoport, ahol az Integrál Akadémia integrál tanácsadói kommunikációs óráinak tanárait képezem ki. A tréning néhány évente csupán egyszer kerül megrendezésre, meghívásos alapon. 

Ha az Integrál Akadémia harmadéves vagy végzett hallgatója vagy, és érdekel a lehetőség, vedd fel a kapcsolatot velem és érdeklődj. Feltétele az integrál tanácsadói végzettség, és a tevékenység gyakorlása, aktív kliensezésre épülő tapasztalat. 

A tréning során végigmegyünk az Integrál Akadémia TK óráinak az anyagán. Egyrészt minden tanárjelöltnek be kell mutatnia az összes technikában való jártasságát. Természetszerű, hogy van aki az egyik, van aki egy másik technikában erősebb, és lehetnek hézagok a tudásban. 

Ezért amelyikben erős, ott megerősítést kap, amelyikben hézagos, ott kipótoljuk a tudást és egyéni ráképzést kap.

 

Emellett megtanuljuk átadni a módszereket, kiképződve a tanítás és gyakorlati tréningtartás számos metodikai elemében. Minden tanárjelölt több tanítási gyakorlatot vezet a képzési kiscsoportban. A képzés végére mind elméletben, mind gyakorlatban, mind pedig a tanítási készségben készen áll ennek a csodálatos ismeretanyagnak az átadására.

VÁllalások

A tanárjelölt vállalja, hogy legalább öt évig az Integrál Akadémián fog TK órákat tanítani, és részévé válik a tanári gárdának. Az Integrál Akadémia mellett a külvilágban is tarthat ilyen tréningeket, velem, mint a tréning megalkotójával  való megfelelő megállapodási keretben. 

Ha szeretnél TK tanár lenni az Integrál Akadémián, jelezd nekem itt:

A jelentkezés feltétele, ha az Integrál Akadémia harmadéves vagy végzett hallgatója vagy.