Integral Flow Csoportvezető Képző

Felsőfok

Helye a képződésben:

Neve: Integrál Önismereti Csoportvezető Képző
Fokozata: INTEGRÁL CSOPORTVEZETŐ KÉPZŐ III.FOKOZAT, FELSŐFOK

Időtartama

12 hónap, 12 alkalom (pontosítás kialakítás alatt)

Előfeltétele

1. INTA harmadéves vagy feljebbi / 2. Körvezetői és Integrál Önismereti Csoportvezető képzés elvégzése Bencével / 3. Minimum 3 Integrál Tábor sajátélmény Bencével, vagy minimum 2 tábor Bencével és 1 tábor Schweder Józseffel. / 4. Személyes alkalmassági beszélgetés Bencével.

Képesít

Mély és transzformatív csoportos önismereti és személyiségfejlesztő gyakorlatok biztonságos és képzett vezetésére integrál szemléletben, erős és komplex terek megtartására és menedzselésére. Integrál sárga csoportvezetés w7-es mezőkészségekkel, összeszőve a zöldet a stabil kék alappal, és a w3, w2, w1 mély megdolgozásával. Az integrál tudatossági szint beavató terének a megteremtése és vezetése.

Flow: indulatkihozás, nyári tábor
Flow: teal csoportáramlás, nyári tábor
Flow: oldott vezetői jelenlét, téli tábor
Készségek

A már rutinná vált minden helyzetet kezelni tudó kék keretkezelés, határtartás és csoporthelyzet menedzsment mellett, valamint a rutinná vált zöld csoportlégkör megteremtése mellett, a teljes spektrumban nyitunk felfelé és lefelé.

Teljesen belevisszük az embereket az összes megélhető állapotba, lent a korlátlan indulatkifejezések és hosszú, mély szétesett állapotokba, valamint a kifinomult felső állapotok időtlen élményei és az integrál flow önszerveződő tereibe. Teljes indulatkiadás és erőbeavatás w3-mon, a nagy áttörések, és hosszú és mély nonverbális flow folyamatok facilitálása. Többfókuszú flowterek kezelése, nonverbális folyamatkísérés és csoportösszetartás, w7-es tudati érzékelések alkalmazása.

Strukturált és strukturálatlan gyakorlatok váltakozása a legmélyebb önkifejezés és összekapcsolódott egységélmények facilitálására. Kezdődő transzperszonális élmények és történések menedzselése a csoportban. Egyéni megmunkálás középen, drámával, flow állítással, dob, csörgő és énekhang használattal. Egyszerre kézben tartani a teret, valamint együtt feloldódni a csoporttal, miközben megmaradni vezetőnek, és tartani a kereteit a kerettelen szabad térnek. Sárga és teal vezetői állapotok, w7-es funkciókkal. Eszközhasználat új: oltárépítés és oltárhasználat, spirituális tértartás.

Flow: w2 töltőtér, nyári tábor
Világoltár, nyári tábor
Flow: spirituális tér, őszi tábor
Tematika
Képességtréning
Bence féle flow-bodyworkout gyakorlatok
Egyénizés a flow csoporttérben - felsőfok

Tanulásmódszertan

  1. Tanulás – Minden egyes gyakorlatot megtanulunk elméletben és gyakorlatban. Milyen élményt és pszichológiai faktort állít be, és hogyan kell levezetni pontosan.
  2. Élő helyzetgyakorlatok a gyakorló alkalmakon – minden gyakorlatot minden résztvevő egyszer levezet a csoporttársain.
  3. Élő gyakorlat csoportvezetőtársként az integrál táborokban. A táborokban ott vagy velem csoportvezetőtársként és valós élő csoporton látod, ahogy én csinálom. Komplettebb gyakorlatokat is vezetsz élőben. Esténként team meeting, ahol átbeszéljük a napot, elemezzük a helyzeteket és tanulunk azokból, visszajelzést adunk egymásnak.
  4. Személyiségfejlesztő-visszajelzés (feedback)
    • Visszajelzést kapsz a résztvevőktől és tőlem, milyennek élünk meg önismereti csoportvezetőként.
    • Megerősítjük mindazt, ami jó benned.
    • Visszajelezzük az esetleges fixációt és megmutatjuk, hogyan hidald át, hogy profi csoportvezető légy, és ne az öntudatlan egofixációd energiája szője át a teret.
Praktikumok és jelentkezés

Érdekel mikor van a következő, és mik a részletek?

Add meg az adataidat és email-ben küldünk információt.