Mesterfokozatú Integrál Flow Csoportvezető Képzés

Mesterfok

Helye a képződésben:

Neve: Integrál Önismereti Csoportvezető Képző
Fokozata: MESTERFOKOZATÚ INTEGRÁL FLOW CSOPORTVEZETŐ

Időtartama

12 hónap, 12 alkalom

Előfeltétele

1. Felsőfokú Integrál Flow csoportvezető képzés Bencével./ Előny (de nem feltétel): Somatic Experiencing Trauma Work-ben való kiképzettség, rutinos pszichodrámacsoport-vezetés, rutinos családállítás-vezetés.

Képesít

Az elmét meghaladó komplexitású és erős flow terek megtartására, menedzselésére és facilitálására. Mély, transzformatív, csoportos önismereti és személyiségfejlesztő gyakorlatok biztonságos és képzett vezetésére integrál szemléletben. Integrál sárga csoportvezetés w7-es mezőkészségekkel, összeszőve a zöldet a stabil kék alappal, és a w3, w2, w1 mély megdolgozásával. A spirituális élményekkel átszőtt transzperszonális egységélmény tereinek a megteremtése, és beavatás ezen tudatossági szintbe.

Készségek

Többfókuszú terek megtartása és menedzselése, ahol egyszerre történnek a terem eltérő részein eltérő belemenések és azt körülveszik alcsoportok, valamint szabadon vándorló emberek. Teljesen “elszabadult”, kerettelen flow terek kezelése, megtartása, facilitálása. Ezt a w7-es csoporttudattérből, gondolatok nélküli áramlásból sámánikusan menedzselni, a hang- és zeneteret úgy beállítani, hogy mindenkinek egyszerre jó legyen és közben monitorozni és irányítani a segítői teamet. A “legdurvább” állapotok megtartása és facilitálása, az értelmen túl. Ez többnapos csoportozásra, táborozásra való. Szent eszközök használata, többnapos csoportozási ívben gondolkodás felépítése.

Mesterflow: mélyérzéskihozás, téli tábor
Mesterflow: többfókuszú tér , nyári tábor
Mesterflow: mélyen oldott vezetői jelenlét, téli tábor
Tematika
Képességtréning
Bence féle felsőfokú flow-bodywork gyakorlatok
Mesterflow: többfókuszú tér IEC
Mesterflow: többfókuszú tér IEC konstelláció
Mesterflow: többfókuszú tér IEC konstelláció
Egyénizés a flow csoporttérben - mesterfok

Tanulásmódszertan

  1. Tanulás – Minden egyes gyakorlatot megtanulunk elméletben és gyakorlatban. Milyen élményt és pszichológiai faktort állít be, és hogyan kell levezetni pontosan.
  2. Élő helyzetgyakorlatok a gyakorló alkalmakon – minden gyakorlatot minden résztvevő egyszer levezet a csoporttársain.
  3. Élő gyakorlat csoportvezetőtársként az integrál táborokban – a táborokban ott vagy velem csoportvezetőtársként és valós élő csoporton látod, ahogy én csinálom. Mély és teljes gyakorlatokat és fázisokat is vezetsz élőben. Esténként team meeting, ahol átbeszéljük a napot, elemezzük a helyzeteket és tanulunk azokból, visszajelzést adunk egymásra.
  4. Személyiségfejlesztő-visszajelzés (feedback)
    • Visszajelzést kapsz a résztvevőktől és tőlem, milyennek élünk meg önismereti csoportvezetőként.
    • Megerősítjük mindazt, ami jó benned.
    • Visszajelezzük az esetleges fixációt és megmutatjuk, hogyan hidald át, hogy profi csoportvezető légy, és ne az öntudatlan egofixációd energiája szője át a teret.
Praktikumok és jelentkezés

Érdekel mikor van a következő, és mik a részletek?

Add meg az adataidat és email-ben küldünk információt.