Meghalt, visszajött és bejelölt a Facebookon

erica2Egy nap arra ébredtem, hogy egy érdekes személy bejelölt a Facebookon. Azt írta, hogy felsőbb sugallatra tette. Kiderült, hogy egy írónő, aki kapcsolatban van az odaáttal, és aki egy nagyon érdekes könyvet írt. Ezután elolvastam a könyvét, és nem tudtam letenni, annyira érdekes volt. 

Ezután Skype-oltam vele, mert annyira szokatlan volt az egész, hogy kételkedtem, igazi ember-e, vagy valami Facebook robot. Egyik esemény követte a másikat, míg végül találkoztunk Kaliforniában, és egy időtlen térbe kerültünk, ahol órákon át beszélgettünk. Ezután meggyőződve hitelességéről meghívtam Magyarországra. 
 

Erica, aki mindig úgy érezte, hogy nem elég szép, és a női társai elítélik, próbált szép lenni, és emiatt fogyasztó tablettákat szedett. Az orvos hazudott neki, hogy a saját üzletét erősítse, és az előírt 6 hét helyett engedte, hogy 9 évig szedje. Ennek eredményeként “érthetetlenül” folyamatosan romlott Erica az egészségi állapota, majd 31 évesen összeesett és meghaltA halál könnyű volt és felszabadító, és rögtön a testén kívül találta magát, ahol két angyali lény üdvözölte. Ezután egy fénysebességű alagútba került, ami leírhatatlan szeretettel volt megtöltve. Ezen át felrepült a másvilágra, ahol eltöltött egy jó időt, a végtelen tudás és szeretet állapotába jutott, közvetlen tanításokat kapott Istentől (a teremtőtől, akit majd elmesél, hogyan tapasztalt). 
 
 
2019 május 11-én Budapesten is felléptettük Erica McKenzie-t az Integrál Akadémia szervezésében, valamint előadónk volt ugyanabban a hónapban az Integral European Conference-n, Siófokon.
Erica_Fb_Hirdetés_v3 
Erica a mennyélmény után egy másik alagútba került, és a pokol szélére jutott, ami döbbenetes élmény volt. Megértette, mi is a pokol birodalma. Sikerült kiszabadulnia onnan, és visszatérnie a földre, ahol fájdalmasan vissza kellett zsugorodnia a testébe. Ezután őrültnek tekintették és egy ideig legyógyszerezték. Csak ezután szabadult ki az orvosi kötelékekből, és írta meg történetét könyvében, a ‘Dying to Fit In”-ben (“Meghaltam, hogy elfogadjanak”).
 
Gyere és hallgasd meg milyen a túlvilág, mit lehet tudni róla, és milyen az élet utána!

Kategóriák

Legutóbbi bejegyzések

A zöld tudatszint árnyékai

A posztmodern, korai w6-os, zöld tudatszint értékeit számos helyen tárgyalják, és fontos alapja az integrál értékrendnek is: az empátia, elfogadás, tolerancia, soknézőpontúság, többelvűség, relativizmus, kulturális

Tovább olvasom »